Direktlänk till inlägg 15 januari 2008

Såg du! Hon hade strutbröst!

Av Jonatan - 15 januari 2008 20:50

Ännu en väldigt seg, degig dag avklarad (i det närmaste iaf!)..


Jag vill lära mig dricka kaffe..

Vet att jag druckit det för längesen någon gång, och inte gillat det särskilt mycket..

Men det var som sagt längesen, och det känns som att det är något man skulle kunna lära sig att gilla ändå..


Sen är det ju det här med mig, och varma drycker.. Gillar det egentligen inte någe vidare..  Det händer att jag gillar det.. Men ytterst sällan.. hm..

Men det verkar soft att gilla kaffe.. 


Så jag ska iallafall försöka!


Annars då..

Jao.. En utlandsresa vore ju inte alls dumt..


Om någon är sugen.. Hör av sig vettja! xD


Äh.. skitblogg.. 

 
ANNONS
 
Emelie (kusin)

Emelie (kusin)

17 januari 2008 20:16

Men Jonte nej nej det där om att det skule vara soft att dricka kaffe är helt fel..det är äckliget äckliget..=P

http://forvirradeflickan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonatan - 17 oktober 2009 22:40

Så har jag satt mig i den sits jag inte vill sitta i.   Dum-i-huvves pojk.     Whine? ja kanske. ...

Av Jonatan - 15 oktober 2009 21:05

Näe, nu får det vara nog på bloggdöden!... tror jag..   Har funderat lite på det ett tag och det vore tamejtusan roligt att börja blogga igen!   Så tänkte åtminstone göra ett försök! Vi får väl se om det går bra eller som vanligt.   Men...

Av Jonatan - 8 juni 2009 15:06

Måste nästan be om ursäkt lite för kvalitén och mängden på inlägg hittills. Det duger inte.   Men har inte haft någon överdriven tillgång till dator och internet, och har dom gångerna jag haft, varit så trött att jag inte orkat lägga någon kraft vid ...

Av Jonatan - 7 juni 2009 04:48

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter ännu en dag i Augusta/North Augusta.   Orkar faktiskt inte skriva så mycket ikväll för jag är helt sjukt trött.   Det är riktigt varmt här, vilket självklart är skönt, men man blir utmattad. Och påtal om ...

Av Jonatan - 6 juni 2009 07:33

Har precis kommit tillbaka till hotellet i Augusta nu efter en heldag med en massa möten med amerikaner lillebror varit i kontakt med under sitt år här.   För er som inte vet om det så är alltså huvudmålet med våran USA-resa att "hämta hem" min lille...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Botvind med Blogkeen
Följ Botvind med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se